To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Tijdens de gelaatsverzorgingen werk ik met de producten van SPA Salonnepro. Dit is een Nederlands huidverzorgingsmerk met een duidelijk doel, natuurlijke huidverbetering voor iedereen. Door met het lichaam samen te werken, in plaats van tegen te werken, worden betere resultaten verkregen. Synthetische werkstoffen worden waar mogelijk vervangen door hun natuurlijke alternatief. Deze producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, vrij van siliconen en sulfaten, vegan, vrij van microplastics en vrij van hoofdallergenen uit parfum.

SPA-Zen €55    ca. 60min

Spa-Hydra €55    ca. 60min

Alle huidtypen 

Vocharm | droge huid

De SPA-Zen is een basisbehandeling. De huid wordt gereinigd en behandelt met een masker aangepast aan uw huidtype. De huid voelt na de behandeling heerlijk zacht en schoon.

De Spa-Hydra richt zich op de droge en/of vochtarme huid. Er wordt gewerkt met hyaluronzuur om de vochtbalans te herstellen. Het vochtniveau in de huidcellen wordt hersteld, waardoor de huid er vol uit ziet en droogtelijntjes minder zichtbaar zijn. 

SPA-Clear €69   ca. 70min

Onzuivere huid | puistjes | onrustige huid

Deze behandeling is specifiek voor de onzuivere en/of acne huid. We gaan een fruitzuurpeeling toepassen met salicylzuur.

De huid en de poriën worden diep gereinigd. De talgproductie wordt gereduceerd d.m.v. organic jojoba olie.

Spa-Boost €65    ca.70min

Spa-Oxygen €69   ca.70min

Hyperpigmentatie | brightening | doffe/vale huid

Door te werken met een fruitzuurpeeling, nl. de glycolzuur kunnen we de hyperpigmentatie en huidverkleuringen gaan verhelderen. Met het bioCellulose Oxygen Mask wordt de doorbloeding van de huid op gang gebracht en afvalstoffen worden afgevoerd.

BioPeel €70    ca. 60min

Rijpere huid | huid met tekenen van veroudering

Geef een boost aan je huid d.m.v. deze behandeling. Door te masseren met een rijk olieserum en door het intensief BioCellulose masker wordt de huid verzadigd met natuurlijke actieve werkstoffen. 

IMG_20210313_164549_edited_edited.jpg

BioPulse Therapy €80    ca.70min

BioPulse therapy is een intensieve huidherstel-behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, oxygenatie en lymfedrainage. We brengen bij deze behandeling een masker aan wat 45 minuten moet inwerken. Dit masker gaat volledig opdrogen en er kan een pulserend effect waargenomen worden.

Deze behandeling richt zich tot het doorspoelen en ontgiften van de weefsels in de huid als in het spierweefsel. 

De huid gaat beter kunnen regenereren en collageen aanmaken. 

Deze behandeling geeft een mini-face-lift!

Voor wat is deze behandeling geschikt? 

- anti-aging

- versteviging van gelaatspieren 

- puistjes, onzuivere huid 

- gestresseerde huid

Wat gebeurt er na de BioPulse?

De huid kan rood en warm aanvoelen, alsof je te lang in de zon gezeten hebt. Er kan een tijdelijk oxygenatie-effect (netwerk van kleine bloedvaatjes) zichtbaar zijn. Dit trekt binnen enkele uren weg. 

IMG_20220330_141725.jpg
kruidenpeeling-bio-peel-salonnepro-spa-c

Een BioPeel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. 

Wat kan je bereiken met een BioPeel?

- fijnere poriën

- verhelderen van hyperpigmentatie 

- herstel bij puistjes 

- gladder huidoppervlak

- intens opfrissen van een doffe, vale huid

Wat gebeurt er na de BioPeel?

De huid kan droog aanvoelen, dit is verschillend per persoon en huidtype. Tijdens deze fase worden dode huidcellen losgelaten en wordt de nieuwe, frisse huid zichtbaar.

Fruitzuurpeeling €69    ca.70min

Een fruitzuurpeeling is een verzamelnaam voor verschillende zuurpeelings, waarbij een zure stof gebruikt wordt om beschadigde dode huidcellagen te verwijderen. Een fruitzuurpeeling verweekt de kitsubstantie tussen de dode huidcellen, waardoor deze los komen en kunnen afschilferen. Het wordt ook wel een chemische peeling genoemd.

Met welke peelings werken we?

- glycolzuur peeling: hyperpigmentatie, anti-aging, huidverkleuringen

- salicylzuur peeling: onzuivere huid, verstopte poriën, vette/gecombineerde huid

- melkzuur peeling: vochtarme huid, anti-aging, lichte hyperpigmentatie, doffe/vale huid

- sensitive peeling: gevoelige, dunne huid, lichte hyperpigmentatie, anti-aging

Dermaplaning €69       ca.70min

Dermaplaning is een non-invasieve huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende, frisse huid. Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het is een pijnloze behandeling. De behandeling is bovendien geschikt voor alle huidtypen.

Een van de grootste misvattingen over Dermaplaning is dat de haartjes dikker en donkerder terug groeien. De (dons)haartjes die verwijderd worden, groeien gewoon met dezelfde kleur en dikte terug. Dit komt omdat de behandeling de structuur van de haarfollikel (haarzakje) niet veranderd. Doordat de haartjes aan de oppervlakte worden afgesneden, heeft Dermaplaning geen invloed op de groei van de haartjes in de haarfollikels.

Belangrijke punten!

-Bij alle behandelingen met een fruitzuurpeeling, bio peel of biopulse gelden er contra-indicaties. D.w.z. dat de behandelingen niet voor iedereen geschikt zijn (bv. bij zwangerschap, open wondjes, medicatie,...)

Stuur mij gerust een berichtje bij twijfel en dan stuur ik je een vragenlijst door, zo kunnen we kijken of we de behandeling kunnen uitvoeren. 

- Na alle behandelingen met een fruitzuurpeeling, bio peel of biopulse ben je verplicht om dagelijks, gedurende 14 dagen, een spf-50+ crème te smeren. Als je dit nog niet hebt kan je dit aankopen in het salon. 

  • Facebook
  • Instagram